Dramatik på alla nivåer! Jonzon drabbades av datorhaveri och Håkis var med om en bilkrock mitt under SM. Men, trots alla motgångar tog den något omtumlade duon sig samman och levererar här en sammanfattning av SM 2022. Ense om en del och djupt oense om annat. 

Daniel Windahl har som första svensk herre tagit sig till en WPT-tävling på hederlig kvalväg. Håkis & Jonzon är mäkta imponerade och laddar för fullt för mötet mot tidernas gigant Bela. Har DW/Guti nån chans och vilken taktik ska de isåfall använda? Det blir även mer uppladdningssnack inför nästa veckas SM och så bjuder Jonzon på en arg topp tre-lista. 

Padeldöd? Ja, gärna för Håkis om det innebär ett renande bad för sporten. Jonzon har äntligen förstått storheten med Tapia och hyllningarna till Claudia Jensen vill aldrig ta slut. Dessutom börjar redan nu analyserna och spekulationerna inför SM. 

Mycket SPT och en del WPT i detta avsnitt där Håkis och Jonzon är oense om ett visst artistnamn. En sak är de dock rörande överens om. Framtiden är redan här. 

Glädje och depp, SPT och Premier Padel, Sofia Arvidssons comeback samt Amanda Girdos teknik. Detta är några av ämnena som avhandlas i veckans avsnitt. Dessutom leker Håkis & Jonzon den populära leken Träningprodukt, konstnär eller legosoldat.

Mastigt avsnitt: Windahls succé, Beas seger, Maxi och Lucio - ulvar i fårakläder! Massor av glädje och WPT - men Håkansson och Jonzon tar även upp det mindre roliga ämnet att det kan förekomma läggmatcher.
 
 
 
 
 
 
 
Visat av Johan Håkansson kl. 19:35

Jonzon förverkligar en barndomsdröm i Danmark och Håkis hänförs av den skånska naturen. Men annars handlar det mesta om WPT i Danmark där Windahl på onsdag kan ta svensk padels största skalp hittills. Dessutom bjuds vi på tekniktips från tre svenska elitspelare.

Jonzon och Håkansson får förstärkning och inte av vem som helst. Daniel Windahl tar plats i soffan och ger sin syn på allt från Girdos avancemang, sitt wild card i Danmark, vad stjärnorna på WPT tjänar och varför han förmodligen inte spelar SM i sommar.

Rikard Rååd och Teo Zapata spöar allt och alla på SPT. Är det bara att hylla – eller är det ett underkännande av övriga lag? Borde Gaspar ha erkänt att han nuddade nätet vid en setboll? Är Jarlskog the next one på damsidan? Jonzon och Håkansson kastar sig över alla frågor utan skyddsnät.

Johan gör sina sista skälvande dagar i Luleå innan Skåneflytten och spelar därför in från ett hotellrum utan fönster. Kristoffer sitter hemma i Malmö och funderar kring varför det är så många W.O matcher i plate-turneringar. Dessutom får våra hjältar lära sig en ny spansk fras. Mycket nöje!

Load more

Podbean App

Play this podcast on Podbean App